Київ
17 листопада 2016
9-річна дівчинка постраждала у сутичках через концерт «Потапа і Насті»
У дитини - отруєння сльозогінним газом.
news-image

У Києві у сутичках, що сталися сталися ввечері 16 листопада перед коцертом дуету "Потап і Настя", постраждала 9-річна дівчинка. Про це на своїй сторінці в Facebook написав секретар Київради Володимир Прокопів, передає «Є!»

Чесно, я не знаю хто правий, а хто винний. Але лише зі слів тих людей, котрі звернулися за допомогою: 19-річного хлопця із серйозними травмами везуть у швидкій із пульсом 40. 9-річну дівчинку медики рятують від отруєння сльозогінним газом. Жодна політика НЕ виправдовує ситуацію, коли страждають діти!!! Хто б не був винний, він буде покараний, - написав Володимир Прокопів.

Пізніше він опублікував фото можливого винуватця.

За даними які я отримую, саме ця людина підозрюється в тому, що маленька дівчинка зараз в лікарні. Якщо дані підтвердяться, буду вимагати всіма доступними методами, щоб ця людина понесла покарання, - повідомив Прокопів.

Як повідомлялося, у Києві через концерт Потапа і Насті побилися праві активісти та поліція. Сутички сталися перед палацом "Україна". Активісти протестували проти проведення концерту, як вони заявляють, "кремлівських заробітчан" в Україні.

Читайте також: Курс валют на 17 листопада
Читайте також: На Троєщині злочинець порізав хлопця, який зняв гроші в банкоматі
Читайте також: Онлайн-кінотеатр Fs.to планує відновити роботу