Суспільство
17 листопада 2016
Чиновник «Харківводоканалу» назвав український прапор ганчіркою
Микола Іванов працює у прес-службі відомства.
news-image

Спеціаліст першої категорії прес-служби КП «Харківводоканал» Микола Іванов назвав державний прапор України «жовто-блакитною ганчіркою». Про це повідомляє місцеве інтернет-видання 2day.kh.ua, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Такий коментар Микола Іванов написав у Facebook під постом Антикорупційного центру, в якому повідомлялося, у скільки разів комунальне підприємство завищило ціни при закупівлі прапорів.

Микола не став мовчати і видав те, що мріють хоча б раз в публічній площині сказати практично всі, хто працює в харківських КП і Харківській міськраді, - написав у коментарі на своїй сторінці в Facebook співробітник Антикорупційного центру Євген Лісічкін.

Микола написав наступне (мова оригіналу): «а ниче страшного что речь идет о фирменных флагах , логотип компании и герб города?!?!?!?!? Посмотрите, пожалуйста, сколько они стоят, а не эти ваши желто-блакытни тряпки».

Я не знаю, як таке можливо в Харкові на третій рік війни з російськими терористами, але, на жаль, це реальність життя в нашому місті, - пише Лісічкін.

Працювати Микола в КП «Харківводоканал» почав з 2016 року, коли на підприємстві змінився склад прес-служби, після приходу нового директора на підприємство.

Очолила прес-службу Олександра Малиновська, яка раніше працювала у прес-службі міськради.

До речі, Микола з главою прес-служби знаходяться в теплих дружніх відносинах. Ну, а керівник прес-служби відразу видно - вміє підбирати «кадри». Микола взагалі знаходиться в теплих дружніх відносинах, як з багатьма чиновниками міськради, так і з депутатами міськради і облради. Тепер, для тих, хто сумнівався, які настрої панують в КП «Харківводоканал» - можуть переконатися, що дива не буває, - зазначив Євген Лісічкін.

Працівник Антикорупційного центру звертається до депутатів Харківської міськради з проханням, щоб Миколу Іванова звільнили від роботи в прес-службі КП «Харківводоканал» і притягнули до кримінальної відповідальності.

Читайте також: Рекорд з кнопкодавства: нардеп проголосував одночасно за 5-х колег (фото, відео)
Читайте також: Лукашенко сказав, що грудьми закриває кордон з Україною
Читайте також: Готель Кличка визнаний найкращим готелем світу (фото)