Політика
18 листопада 2016
«Маю факти багатолітньої співпраці Тимошенко з Путіним» - Ляшко
Радикал викликав на дебати лідерку "Батьківщини".
news-image

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко викликає главу партії "Батьківщина" екс-прем'єра Юлію Тимошенко на "публічні дебати". Про це він написав у п'ятницю на своєму Facebook, передає «Є!»

Депутат стурбувався, що "вперше за 20 років свого депутатства Юлія Тимошенко жодного разу на цьому тижні не виступила в парламенті".

Вперше за 20 років свого депутатства Юлія Тимошенко жодного разу на цьому тижні не виступила в парламенті! Мовчить, як у рот води набрала. А якщо й відповідає, то із свого партійного бункера, ховаючись від незручних питань. Лідер не може боятися і ховатися! Тому я викликаю Юлію Тимошенко, очільницю фракції "Батьківщина", двічі прем'єр-міністра України, кращу подружку Путіна на публічні дебати на будь-якому каналі в будь-який час, - написав нардеп.

Ляшко стверджує, що у нього є "залізні, неспростовні факти багатолітньої співпраці Тимошенко з Путіним".

Я готовий дебатувати з цією нафталіновою московською зозулею на будь-якому ефірі. Навіть якщо вона обере свій рідний сепарський "Інтер" - я зроблю виняток і прийду на канал Льовочкіна і Фірташа.

Ігнорування пані Тимошенко мого публічного запрошення або її відмова означитиме, що вона боїться прямих дебатів, а отже, що Тимошенко - не лідер і не може бути альтернативою Порошенку, - зазначив Ляшко.

Читайте також: «Підбирайте слова» - як Гройсман у Раді повчав нардепів (відео)
Читайте також: Путін розпочне Третю світову війну в країнах Балтії, – Foreign Policy
Читайте також: Бойовики облаштували позиції на території ЗСУ