Події
19 листопада 2016
Як Геращенко принизив Януковича
Про це пояснив сам народний депутат
news-image

Народний депутат Антон Геращенко прокоментував рішення Печерського суду Києва визнати недостовірною інформацію про причетність Олександра Януковича до розстрілів Майдану.

Відповідний допис з’явився на його сторінці у Facebook.

Цей суддя постановив, що моє твердження про те, що Олександр Янукович стоїть за організацією масових вбивств на Майдані є недостовірним. І хоче, щоб Міністерство внутрішніх справ на своєму сайті розмістило рішення суду. Звичайно, на це рішення буде подана апеляцію і Олександр Янукович не отримає бажаного для себе результату, – підкреслив політик.

За його словами, символічним є той факт, що рішення суду винесли саме 18 листопада, напередодні третьої річниці початку Революції Гідності та рівно в той день, коли два роки тому народний обранець заявив про причетність Олександра Януковича до злочинів проти Майдану.

Янукович-молодший, разом зі своїм таточком Віктором Януковичем узурпували державну владу в Україні та грабували український народ, бажаючи встановити свою владу на десятиліття вперед, беручи приклад з Володимира Путіна, – зазначив нардеп.

Також радник очільника МВС додав, що завдяки мужності мільйонів українців, які вийшли на Майдани по всій країні, та ціною загибелі Героїв Небесної сотні їх вдалося вигнати з України, а вони боягузливо втекли до Москви.

Олександру Януковичу пред'явлено підозру про скоєння низки економічних злочинів, а також він проходить у справі про створення злочинної організації на чолі якої стояв його батько. На ваших руках кров і сльози українського народу. Ви будете поки що заочно засуджені за ті злочини, що вчинили, – підсумував Геращенко.