Київ
19 листопада 2016
В Печерському суді пройшло екстрене засідання суду над Єфремовим
Генпрокуратура має намір завершити розслідування у справі Єфремова до 2017 року.
news-image

Засідання Печерського райсуду Києва про продовження запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою для екс-нардепа від Партії регіонів Олександра Єфремова, яке зібрали 19 листопада, перенесли на 11:00 21 листопада.

Єфремов заявив, що засідання зібрали екстрено, за півгодини до початку. На його думку, це було зроблено для того, щоб на засіданні не була присутня преса, інформує «Є!» з посиланням на Обозреватель.

Захист підсудного подала заяву про відвід судді Володимира Карабаня, який розглядає клопотання про продовження запобіжного заходу, однак воно не було задоволено.

Після перерви Карабань переніс засідання на понеділок.

Разом з тим, прокурор Павло Кожухівський заявив журналістам, що Генпрокуратура має намір завершити розслідування у справі Єфремова до 2017 року.

"Ми на завершальній стадії розслідування. Протягом місяця-півтора плануємо завершити розслідування", - сказав він.

Раніше Апеляційний суд Києва відмовив екс-депутату від Партії регіонів Олександру Єфремову в апеляції і залишив його під вартою до 24 листопада.

Нагадаємо, 1 серпня Печерський районний суд Києва заарештував Олександра Єфремова на два місяці. Термін утримання під вартою закінчився 28 вересня 2016 р. Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня в аеропорту Києва. Крім посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни, Єфремову ставиться пряма підтримка злочинної організації "ЛНР", а також незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".