Суспільство
21 листопада 2016
Меланія Трамп не хоче переїжджати у Білий дім після інавгурації
Дружина президента разом із сином залишаться жити в пентхаусі в Trump Tower.
news-image

Дружина обраного президента США Меланія Трамп та їх 10-річний син Беррон не будуть переїжджати з Нью-Йорка у Білий дім після інавгурації, яка повинна відбутися в січні наступного року. Про це повідомила в неділю в своїй електронній версії газета New York Post, передає «Є!»

За її даними, майбутня перша леді та її єдиний син від шлюбу з Дональдом Трампом залишаться жити в пентхаусі в хмарочосі Trump Tower на Манхеттені, поки Беррон вчиться в приватній школі в Нью-Йорку.

Беррон важко переніс (президентську) кампанію, тому вона (Меланія) хоче звести розставання з ним до мінімуму. Вона повністю присвячує себе Беррону, - зазначило газеті джерело в оточенні сім'ї Трампів.


При цьому джерело додало, що Меланія буде час від часу приїжджати до Вашингтона, щоб провідати чоловіка, однак, переважно, вона буде проводити час разом з Берроном.

Крім того, як зазначає видання, можливо, що дружина Трампа та їх син все ж переїдуть у Білий дім після закінчення навчального року, але таких планів наразі поки немає.

Інавгурація Трампа, а також обраного віце-президента Майкла Пенса пройде у Вашингтоні 20 січня 2017 року.

Читайте також: Меркель офіційно повідомила, чи буде вона балотуватися на четвертий термін
Читайте також: «Він запропонував мені гроші, а я його двинув ногою» - в.о. глави Нацполіції Троян
Читайте також: У краматорському борделі обслуговували навіть дітей
Читайте також: У Києві пограбували підлітка, який домовився купити телефон через інтернет