Шоу-біз та культура
22 листопада 2016
Відомий репер госпіталізований
Причиною госпіталізації називають перевтому.
news-image

Американський репер Каньє Вест 21-го листопада потрапив до лікарні. Решта концертів гастрольного туру артиста, "Saint Pablo" скасовані. Причиною госпіталізації Веста джерела називають перевтому. Про це повідомляє "People", передає «Є!» із посиланням на УП.

Він виснажений та страждає від безсоння, - повідомив інформатор, підкресливши, що Каньє "здався" лікарям із власної волі.

Трохи іншу інформацію джерела надали порталові "TMZ".

Коли парамедики, котрим переадресувала терміновий виклик поліція, забирали артиста з будинку його тренера, Вест був не при собі.

На час транспортування пацієнта до лікарні на нього надягли наручники, що є стандартним заходом безпеки в таких випадках.

Інше джерело, наближене до Веста, усе ж спростовує чутки про нервовий зрив 39-річної зірки.

Він просто виснажений. Він цілодобово працював над дизайном, над власною лінією та лінією "Adidas". Він відомий як працеголік, тож балансування двома роботами – які для нього дуже важливі – і щовечірні навантаження гастрольного туру, це справді вичерпало його сили, - додав співрозмовник видання.

До слова, через госпіталізацію свого коханого чоловіка Кім Кардашян не пішла на "The Angel Ball" у Нью-Йорку. Урочистий захід, присвячений людям, котрі зробили значущі внески в підтримку досліджень раку, зокрема й покійному батькові Кім, Роберту Кардашян, мав стати першою офіційною появою жінки на публіці після шокуючого пограбування в Парижі.

Читайте також: Вночі на Троєщині обстріляли будинок
Читайте також: Вранці з київського потяга забрали 18 дітей з отруєнням, троє - у важкому стані
Читайте також: Переговори про об'єднання Кіпру провалилися – ООН