Київ
25 листопада 2016
У поліції прокоментували смертельну нічну ДТП на проспекті Миколи Бажана (відео)
За півгодини до трагедії правоохоронцям повідомили, що два молодики у нетверезому стані розгулюють посеред жвавого руху.
news-image

25 листопада 2016 року київські правоохоронці отримали інформацію, що водій іномарки, рухаючись у крайній правій смузі, скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих тілесних ушкоджень 18-річний черкащанин помер на місці, передає «Є!» із посиланням на ГУНП в м.Києві.

Правоохоронці встановили, що за півгодини до трагедії на гарячу лінію «102» повідомили, що два молодики у нетверезому стані розгулюють посеред жвавого руху проспектом Миколи Бажана. А вже невдовзі один з них потрапив під колеса автомобіля «Нісан Альмера» під керуванням 40-річного водія.

Пішохід від отриманих травм загинув на місці. Його товариш не дочекався приїзду слідчо-оперативної групи і втік. Як зазначили свідки, він перебував у стані алкогольного сп’яніння, - йдеться в повідомленні поліції.

Відомості про подію внесли до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У рамках кримінального провадження будуть призначені необхідні експертизи, встановлюється механізм автопригоди та проводяться інші слідчі дії.

На Youtube користувач Spartak Kyiv додав відео інциденту.