Події
28 листопада 2016
У Росії таксист-грабіжник труїв пасажирів мандаринами з клофеліном
Двоє потерпілих померли.
news-image

В Ногінську правоохоронці затримали нелегального таксиста, підозрюваного в серії пограбувань на території Московської області, пов'язаних з отруєнням пасажирів медичними препаратами, що були додані в алкоголь і мандарини. Про це повідомила офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк, зазначивши, що "двоє потерпілих від дій затриманого померли", передає «Є!»

Встановлено, що зловмисник, займаючись приватними перевезеннями, пропонував своїм клієнтам під час поїздки вжити алкогольну продукцію або пригощав мандаринами, в які заздалегідь додавав медичний препарат, який надає снодійну дію.

Після того, як пасажири засипали, водій довозив потерпілих до кладовища, розташованого в селищі Обухове, де забирав у них гроші, банківські картки, цінні речі та особисте майно, після чого залишав їх там в несвідомому стані.

Наразі 51-річний уродженець Ростовської області, підозрюваний в скоєнні серій розбійних нападів на території Московської області, затриманий.
Представник МВС зазначила, що вже доведено причетність затриманого до восьми епізодах протиправної діяльності, скоєних на території Московської області, із загальним матеріальним збитком в розмірі понад 700 тис. рублів.

У ході слідства встановлено, що двоє потерпілих від дій затриманого померли, - сказала Вовк.

В ході проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного було виявлено та вилучено золоті ювелірні прикраси, 19 мобільних телефонів, записні книжки, сім-карти, чотири планшетних комп'ютера, два нетбука, чотири норкові шуби.

Наразі стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ст. 162 КК РФ ( "Розбій"), він заарештований.

Читайте також: Під час аварії вертольота в Криму загинули люди
Читайте також: Путін узаконив звання військових з Криму, які зрадили Україну
Читайте також: Волонтер опублікував фреску із маєтка Порошенка