Суспільство
28 листопада 2016
В Одесі співробітник пошти викрав посилку з 170 тис. грн
Встановлено, що 25-річний чоловік, побачивши два пакети, які були марковані написом «цінні папери», вирішив, що в них можуть знаходитися готівкові кошти.
news-image

В Малиновському районі Одеси сьогодні затримано співробітника пошти, який викрав дві посилки з більш як 170 тис. грн., передає «Є!», посилаючись на  прес-службу Малиновського відділу поліції в місті Одесі. 

У відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, в поліцію надійшло повідомлення про зникнення грошових коштів в одному з поштових відділень Одеси.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу підозрюваного - сканувальника поштового відділення.

Встановлено, що 25-річний чоловік, побачивши два пакети, які були марковані написом «цінні папери», вирішив, що в них можуть знаходитися готівкові кошти.

«Переконавшись у відсутності сторонніх осіб, він потай узяв пакети, поклав їх у пластиковий контейнер для сміття і виніс на вулицю. Біля сміттєвого бака зловмисник дістав викрадені пакети з грошима і пішов додому», - розповіли в главку.

Відзначається, що, таким чином, житель Одеської області під час виконання своїх службових обов'язків скоїв крадіжку двох поштових посилок з грошовими коштами в сумі понад 170 тис. грн. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.