Суспільство
30 листопада 2016
Як зустріти рік вогняного Півня? Поставте на стіл вазу з фруктами
Ніякої курятини та яєць на новорічному столі.
news-image

За місяць ми зустрічатиме Новий Рік-2017. За китайським гороскопом, символом 2017 року стане вогненний Півень. Давайте розберемося, як правильно зустріти цей рік, щоб бути щасливим щодня весь 2017-й, передає «Є!» із посиланням на Подробности.

Так, щоб наступний рік був вдалим, рекомендується зустріти його вдома в колі сім'ї і близьких друзів, а ось кольором наступного року залишається червоний, як і в рік Мавпи.

Для сервірування столу можна сміливо діставати декор з минулого року. Одягатися і прикрашати будинок можна в червоний, яскраво-червоний, зелений і золотий кольори. Але уникайте зайвого блиску, як для прикрас будинку, так і для свого образу.

А ось, що стосується святкового столу то варто звернути увагу на приготування страв для святкового столу. Не рекомендується для новорічного столу готувати страви з птиці, зокрема, курятини. А також рекомендується викреслити з меню дичину: качок, індиків, перепелів.

Крім того, зверніть увагу і на оформлення страв, де не повинно бути варених яєць.

Але у представника цього знака є свої переваги - це солодке. Тому саме час діставати свої фірмові рецепти десертів і порадувати своїх близьких. Крім того, щоб в будинку завжди водилися гроші і благополуччя, обов'язково поставте на стіл вазу з фруктами.

Втім пам'ятайте - офіційно червоний вогненний Півень вступить в свої права 28 січня 2017 року, коли настане китайський новий рік.

Читайте також: Лідер французького гурту Space Дідьє Маруані був затриманий у Москві
Читайте також: У Львові водій маршрутки жестами під час руху зупинив патрульних через крадія в салоні
Читайте також: У Києві зі стріляниною затримали п'яного водія