Україна
30 листопада 2016
В окупованому Криму з’явилась вулиця Героїв Небесної сотні
Сміливий вчинок українського активіста Володимира Балуха – чоловік розмістив на своєму помешканні табличку, в якій перейменував вулицю на вулицю Героїв Небесної Сотні.
news-image

Українські патріоти в окупованому Криму намагаються за всяку ціну зберегти зв’язок з батьківщиною, яку в них відібрали, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

Так, сьогодні, тридцятого листопада 2016 року, стало відомо про сміливий вчинок проукраїнського активіста в Криму Володимира Балуха – чоловік розмістив на своєму помешканні табличку, в якій перейменував вулицю на вулицю Героїв Небесної Сотні. Як повідомив активіст Кримській правозахисній групі, з цього приводу він вже почав отримувати погрози. Наприклад, до його домівки вже приходив місцевий «голова селищної ради» Віталій Степанюк з вимогою сховати табличку, інакше він нацькує на Балуха поліцію окупантів.

Нагадаємо, Балух проживає у Роздольненському районі окупованого Кримського півострова. Він уже неодноразово мав доволі серйозні проблеми з пособниками російських окупантів за свою проукраїнську позицію. Наприклад, чоловіку погрожували вилученням землі, на якій він веде господарство, у зв’язку з тим, що над його будинком ще з зими 2013 року незмінно закріплено український стяг. Відтак, його притягали як до адміністративної, так і до кримінальної відповідальності.