Події
1 грудня 2016
Шустер закриває свій телеканал
На продовження роботи телеканалу 3s.t немає коштів.
news-image

Телеканал Савіка Шустера 3s.tv припиняє свою діяльність з 1 січня 2017 року через брак коштів. Про це йдеться в повідомленнях на сайті та в соцмережах каналу, передає «Є!»

Більше року Савік Шустер і вся команда телеканалу 3s.tv працювали, щоб довести, що неолігархічне телебачення в Україні має право на життя. Але зараз нам доведеться попрощатись з улюбленою справою через те, що у нас закінчились гроші, – повідомив канал.

В 3s.tv додали, що причиною також стала абсурдна ситуація на медійному ринку, де всі канали є збитковими і існують лише на гроші олігархів.

В цих умовах наша спробапрацювати за нормальними бізнесовими правилами виявилась невдалою: ми отримали кримінальні справи і штрафи від податкової, а Савіка позбавили дозволу на роботу. Все це нікуди не подінеться і після закриття 3s.tv: із судовою тяганиною ще доведеться поборотись, і відтепер без телеканалу у нас майже не буде можливості розповісти про це суспільству, – йдеться у повідомленні.

Там додали, що досі каналу допомагали понад 20 тисяч глядачів, які вступили до клубу 3s.tv, і лише один представник бізнесу. Цих коштів виявилося недостатньо.

У той же час на каналі заявили про можливість продовжити роботу, якщо найближчими тижнями хтось із бізнесменів погодиться фінансувати канал.

Для цього все є – і студія, і техніка, і найголовніше – люди, ті журналісти, редактори, оператори, режисери, продюсери та інші, які станом на сьогодні вже написали заяви на звільнення, – підсумували на каналі.

Читайте також: «Знову цвітуть каштани» - сьогодні день народження автора знаменитого «Київського вальсу» (відео)
Читайте також: Увага водіїв! Центр Києва перекритий
Читайте також: У Києві чоловік купив автівку і на смерть збив пішохода (відео)