Lauffer Group закликає виробників хлібобулочних виробів не піднімати цін на свою продукцію
За словами керівника Lauffer Bakery, компанія не бачить доцільності у підвищенні цін на хлібобулочні вироби.
news-image

Група торгових і виробничих підприємств Lauffer Group, що володіє рядом заводів з виробництва борошна і хлібобулочних виробів, виступила проти подорожчання хліба в Україні. Про це йдеться в опублікованому 1 грудня прес-релізі компанії, передає «Є!»

За словами керівника Lauffer Bakery Віталія Балихіна, компанія не бачить доцільності у підвищенні цін на хлібобулочні вироби.

Зараз керівництво компанії не бачить об'єктивних причин для підвищення вартості хлібобулочних виробів. Більш того, питання підвищення цін на нашу продукцію навіть не обговорювалося в Lauffer Group. Економічного обґрунтування для підвищення цін зараз немає. Ми - соціально орієнтована компанія, тому вважаємо: будь-яке підвищення цін повинно бути економічно обґрунтованим, - зазначив Віталій Балихін.

Коментуючи заяву голови Всеукраїнської асоціації пекарів Володимира Череди про можливе підвищення вартості хліба до 20%, керівник Lauffer Bakery назвав його «передчасним і перебільшеним».

Хлібозаводи Lauffer Group є членами Всеукраїнської асоціації пекарів, але ми, на відміну від керівництва асоціації, не бачимо об'єктивних причин для зростання цін на хліб, - підкреслив Балихін.

Він також додав, що Lauffer Group закликає колег по цеху підтримати їх ініціативу щодо цінової політики.

Ми закликаємо інших виробників хлібобулочних виробів України наслідувати наш приклад і не піднімати цін на свою продукцію в такий складний для нашої країни період, - резюмував Балихін.


Нагадаємо, напередодні «Одеський коровай» Lauffer Group (ТМ «Булкін») започаткував власну соціальну програму, знизивши ціну на хліб «Новосельський». Раніше соцпрограма Lauffer Group стартувала в Покровську Донецької області, на сьогодні вона діє і в інших містах регіону.

Читайте також: На Житомирщині депутати рубали ліс на територіях заповідників та заказників
Читайте також: При покупці квартири Лещенко отримав подарунок від забудовника