«Ми чесно намагалися зберегти шлюб» - подробиці розлучення Потапа та Ірини Горової
Спільний син пари Андрій нічого не знає про розлучення батьків.
news-image

У новому номері журналу «Отдохни» вийшло інтерв'ю Потапа і його вже екс-, як виявилося, дружини, Ірини Горової, в якому вони повідомляють, що їх сімейні відносини закінчені, передає «Є!» із посиланням на Медианяня.

Як випливає з нього, чоловіком і дружиною Олексій та Ірина перестали бути ще 5 років тому, а офіційно розлучилися, виявляється, два роки тому.

Ми вже п'ять років живемо окремо, а офіційно оформили розлучення два роки тому. Ми дійсно міцна, але не подружня пара,- зізнається в інтерв'ю Ірина.
Чому ми не афішували, що вже давно не подружжя? Так якось часу не було, ми багато працювали, - каже Олексій.

Зараз же, за словами Горової, вони з Потапом «батьки, ділові партнери та справжні друзі».

Якщо у мене виникає проблема - Льоша перший, до кого я звертаюся, і він єдина людина, якій я довіряю на 100%. Ми нестандартна пара - симбіоз двох людей, які не можуть існувати одне без одного, - каже вона.
У нас така міцна дружня любов. Ми хоч і давно роз'їхалися, але ж толком і не розлучалися, тому, що працювали разом ... Це був щасливий шлюб, саме тому, розлучившись, ми залишилися спорідненими душами, партнерами й соратниками, - вторить їй Потап.

Звичайно ж, розрив дався обом нелегко.

Було складно прийняти цей факт. Потрібно було думати, що робити далі - як буде працювати наш продюсерський центр, який ми створювали разом... В цей час у нас були перемоги по роботі, ми разом відпочивали, але сім'ї вже не було, - зізнається Ірина.

До вирішення подружжя йшли поступово.

Не буває так, що прокинувся і зрозумів - пора розлучатися. Любов розвалюється по крупинках. Спочатку ми лаялися, а потім сіли і поговорили. Прийняли рішення пожити окремо, подивитися, що вийде. Зізнаюся, ми чесно намагалися зберегти шлюб. Але, спробувавши пару раз, вирішили будувати щось нове.

А ось гучного розподілу спільно нажитого у цієї пари не буде.

Не дочекаєтесь! Голлівудського розлучення з розбірками теж не буде! Всі пристрасті вщухли п'ять років тому, - зізнається Горова.

А ще, виявляється, спільний син пари Андрій нічого не знає про розлучення батьків.

Йому ми нічого не говорили. Діти залишилися з Ірою. Але ж тато-артист - це постійні гастролі, тому для дітей нічого не змінилося. Весь вільний час я віддаю їм, - зізнається Потап.

У Ірини зараз все добре.

У мій день народження за столом сидить перший чоловік, другий чоловік, новий хлопець ... Це ідеальний варіант, - каже вона.

А Потап впевнений, що зла на нього колишня дружина не тримає.

Я ніколи не міг подумати, що так ось розлучуся з Ірою і буду бажати їй в особистому житті максимального щастя. Я зробив все для того, щоб жінка, яка віддала мені стільки років життя і подарувала сина, не тримала на мене зла.


Читайте також: Легендарна група «Європа» скасувала свій концерт в Києві
Читайте також: 15-річна дівчина перед самогубством написала власною кров’ю: «Прости»
Читайте також: В зоні АТО боєць ЗСУ жорстко вбив командира та втік на сторону бойовиків