Події
3 грудня 2016
Майже 100 тисяч жителів Нью-Йорка вимагають, щоб Меланія Трамп поїхала
Її перебування в місті обійдеться в мільйон доларів щодня.
news-image

Майбутня перша леді США заявила, що, всупереч традиціям, що не буде переїжджати в Білий дім відразу після інавгурації.
Меланія Трамп має намір залишитися в Нью-Йорку до кінця навчального року її сина, незважаючи на те, що в січні її чоловік Дональд вступить на посаду президента і відправиться до Вашингтона.

Це викликало обурення жителів Нью-Йорка. Майже 100 тисяч людей підписали петицію з вимогою, щоб Меланія Трамп поїхала з міста після інавгурації. В іншому випадку нью-йоркським платникам податків її перебування в місті обійдеться в мільйон доларів щодня. Ця сума піде на охорону першої леді.

Петиція звернена до губернатора штату Андрю Куомо і мер міста Біллу де Блазі з проханням стати проти оплаті охорони Меланії, пише Independent, передає «Є!».

 Платникам податків Нью-Йорка обійдеться в $ 1 млн в день її бажання залишитися, - йдеться в петиції.

На думку авторів петиції, якщо сім'я Трампа вирішиться тимчасово жити в різних містах, то їм самим варто це оплачувати. А податкові відрахування можуть бути спрямовані на поліпшення доріг, шкіл, для створення нових робочих місць і на інші потреби міста.

Це те, на що повинні бути спрямовані податки, на поліпшення умов життя людей в місті, а не однієї людини, - йдеться в петиції.

Меланія хоче залишитися в Нью-Йорку, щоб її 10-річного сина Беррона, який вчиться в приватній школі на Манхеттені, не довелося переводити в нову установу в середині навчального року.