Олена Кравець розповіла, як їй вдалося швидко схуднути після пологів
Зірка «Кварталу 95» поділилася секретом свого фантастичного схуднення.
news-image

Зірка «Кварталу 95» Олена Кравець під час вагітності вирішила створити власний бренд одягу для вагітних жінок, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Зараз багатодітна мама зізнається, що особисто контролювала процес створення моделей, точно знаючи, що потрібно вагітним.

Це той випадок, коли я в "невагітному" житті моделлю бути не можу, а ось коли вагітна - можу. Тому я виступала як модель і консультувала технологів і закрійників. Трикотажна гумка постійно спадає з живота, потрібна інша, тут шви не потрібні, тут відвороти на брюках вже повинні бути відвернуті, тому що нагнутися і загорнути їх красиво самій не виходить, стрілочки повинні бути запрасовані - всі ці моменти, з якими сама зіштовхнулася, я спробувала відобразити в колекції, - розповіла Олена.

І навіть для створення нової колекції артистка імітувала вагітність, щоб зробити по-справжньому зручний і стильний одяг.

І навіть зараз наша нова осіння колекція також пройшла під прапором моєї «вагітності». Я підкладала подушку. Це я поки не вагітна, але мало що може бути. Це ніяка не заява, але ніколи не кажіть «ніколи», - сказала Кравець.

Поділилася актриса і секретом свого швидкого схуднення після народження двійні. Зараз Олена виглядає чудово і стала навіть стрункішою, ніж до вагітності.

У моєму житті з'явився пілатес і я в такому кайф! Зараз я в дуже хорошому стані - і в душевному та фізичному, - зізналася артистка.
Читайте також: У Швеції бобер будував греблю і залишив село без електрики
Читайте також: В гідрокостюмі та з дошкою: у Венеції японський турист зайнявся серфінгом на Гранд-каналі (відео)
Читайте також: «Меморіал» оприлюднив прізвища співробітників НКВС у 1935-1939 р.р.
Читайте також: У Гані фейкове посольство США 10 років видавало візи