Дідьє Маруані поскаржився до суду на російських поліцейських
Протистояння Маруані&Кіркоров триває.
news-image

Лідер французької групи Space Дідьє Маруані та юрист Ігор Трунов подали скаргу до Тверського суду Москви на співробітників поліції, які проводили їх затримання після заяви про вимагання від російського співака Філіпа Кіркорова, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Ми звернулися до Тверського суду Москви зі скаргою в порядку ст. 125 КПК РФ, ми оскаржимо дії слідства під час затримання, - сказав Трунов.

За його словами, поліцейські провели затримання з грубим порушенням закону.

Слідчі дії в нічний час, вилучення телефонів - всі ці протиправні дії поліцейських вказані в нашій скарзі, - зазначив юрист.

Маруані та Трунов були затримані ввечері 29 листопада працівниками поліції у відділенні Ощадбанку в центрі Москви, де вони збиралися зустрітися з Кіркоровим для підписання мирової угоди за позовом про порушення авторських прав. 28 листопада Трунов заявив, що сторонам вдалося домовитися в досудовому порядку. За його словами, Кіркоров визнав претензії Маруані та групи Space і навіть погодився виплатити компенсацію. Однак адвокат російського співака Олександр Добровінський це спростував, заявивши, що ніяких домовленостей не було, а з Маруані від імені Кіркорова розмовляли пранкери.

В даний час поліція проводить перевірку за заявою Кіркорова про вимагання з боку Трунова і французького співака. У свою чергу Трунов і Маруані намагаються залучити російську зірку до відповідальності за неправдивий донос.

Читайте також: Керрі розповів про зустріч із радянськими солдатами у 1955-му
Читайте також: Леді Гага після зґвалтування страждає на психічне захворювання
Читайте також: Прикордонники врятували лелек, яким забракло сил відлетіти у теплі краї (фото)