«Не треба рівнятися на Францію, де в країні одна мова» - Андрій Данилко
На думку артиста, ще рано вводити квоти на українську музику.
news-image

Відомий артист Андрій Данилко розповів, що думає про вітчизняний шоу-бізнес і квотування українських пісень. Зокрема, він повідомив, що критично ставиться до розвитку шоу-бізнесу в країні, пише “Обозреватель”, передає «Є!» із посиланням на РБК.

Не вистачає розуму. Одні грають "в нішу", а інші - в невідомо що. Намагаються робити заходи під когось. Робити все, "як у них". Немає свого підходу. Ідею треба брати, але адаптувати під країну. У такому й брати участь не хочеться. Мені здається, що чи не єдина програма, де може виступити український сучасний артист — це "Х-фактор". Немає жодної схожої музичної програми на телебаченні, де музикант може показати актуальний матеріал, - поділився артист.

Також він додав, що в Україні поки мало якісного музичного продукту, щоб заповнити радіоефіри.

Визначальним фактором має бути якість. Я згоден, що потрібно підтримувати українську пісню, але гарну українську пісню. Але що робити, якщо їх немає в достатній кількості? Можливо, я не дуже компетентний у цьому питанні, але є ж різні радіостанції, і як можна заповнити квоти, наприклад, на джазовому радіо або радіо у форматі ретро?

Не треба рівнятися на Францію, де в країні одна мова. У нас все по-іншому, тому повинен бути свій підхід. Переконаний, що в цьому питанні важливий момент-це якість продукту, а не мова, - повідомив артист.

Читайте також: У Львові суд наказав Російському культурному центру «пакувати валізи»
Читайте також: В Одесі російську «православну співачку» змусили виступати на вулиці (відео)
Читайте також: Парламент Південної Кореї проголосував за імпічмент президента