Резонанс
9 грудня 2016
Азаров прокоментував знайдені «скарби»
Вартість знайдених речей, яку озвучили українські правоохоронці він назвав "брехливою".
news-image

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров називає провокацією оприлюднену МВС інформацію про таємну квартиру в Києві, де він начебто зберігав коштовні речі.   Про це Азаров написав на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю, передає «Є!»

Він вважає, що мета провокації - "відволікти увагу українців від кривавої трагедії в Княжичах, від грандіозних корупційних схем Порошенка, розкритих депутатом Онищенком, багатомільйонних декларацій тих, хто ще три роки тому в рваних штанях стрибав на Майдані, від провалів в економіці і соціальній сфері".

Я не вважаю себе винним і не збираюся ні перед ким виправдовуватися. Я ні в кого нічого не вкрав. Жоден суд не визнав мене винним в скоєнні будь-яких злочинів, - написав Азаров.

Щодо знайдених у квартирі речей Азаров зазначив, що після перегляду фотографій не може "підтвердити або спростувати приналежність всіх тих речей, які були показані".

Наприклад, "Портрет дівчини", що приписується В. Тропініна, про який з "помпою" повідав в фейсбуці Аваков, я бачив перший раз у своєму житті і його ніколи у мене не було, - написав він.
Я дійсно збирав книги і у мене в будинку, в якому бували сотні людей, була велика бібліотека з приблизно 5 тис. томів, з яких близько двох десятків було старих книг з історії реформ Олександра II, Столипіна, Вітте, Коковцова, але для того, щоб сказати мої вони чи ні я повинен побачити назви книг, а показані були тільки обкладинки, - додав Азаров.

Вартість знайдених речей, яку озвучили українські правоохоронці (а це кілька мільйонів доларів США), він назвав "брехливою".

Як відомо, у четвер правоохоронці заявили, що в Києві знайшли таємну квартиру Азарова, де зберігалася велика кількість коштовних речей, включно із антикварними книгами і коштовними картинами.

Читайте також: Столове срібло, нагородна зброя та живопис: поліція виявила квартиру із речами Азарова (фоторепортаж)
Читайте також: Моуріньо: У наступному сезоні «Зоря» знову будє грати у Лізі Європи
Читайте також: У Києві чоловік стрибнув з мосту та потрапив під колеса автівки