Резонанс
9 грудня 2016
За зґвалтування та вбивтво 18-річної дівчини, чоловік сидітиме в тюрмі довічно
Громадянин здійснив два напади з метою задоволення своєї статевої пристрасті.
news-image

Апеляційним судом Чернівецької області підтримано принципову позицію Сокирянського районного суду Чернівецької області у кримінальному провадженні щодо ґвалтівника та вбивці, передає «Є!», посилаючись на "Буковинську правду".

Рішення суду, яким останнього було засуджено до довічного позбавлення волі – колегією суддів залишено без змін. Нагадаємо 8 листопада 2015 року с. Романківці Сокирянського району спіткала трагічна новина про вбивство їх односельчанки. Розслідування злочину виявилося ще жахливішим. 

Громадянин Р., 1986 року народження здійснив два напади з метою задоволення своєї статевої пристрасті. Перший свій напад йому не вдалося довести до кінця. Жінку врятувало те, що поблизу під’їжджав автомобіль, який освітив фарами нападника і той вимушений був тікати. 

Небайдужість пересічних осіб врятувала їй життя. Проте, через два дні після цього, чоловік вирішив завершити свої злочинні задуми. Знову, у пізню пору доби, перестрівши на безлюдній вулиці села його беззахисну жительку - схопив її, тримаючи в руках ніж. Жінка боролася з нападником але останній наніс їй близько 18 ударів по різним частинам тіла, включаючи голову та обличчя, а потім згвалтував її.

Отримавши сексуальне задоволення, нападник зрозумів, що може бути викритий, а тому вирішив «позбутися» жертви вчиненого. Він задушив жінку та відтягнув її до розораної землі, присипав, щоб ніхто не знайшов її тіло.