Суспільство
12 грудня 2016
Савченко не попереджала СБУ про зустріч з ватажками бойовиків
Про це повідомив радник голови СБУ.
news-image

Депутат Надія Савченко не попереджала СБУ про поїздку до Мінська на зустріч з ватажками ОРДО і ОРЛО. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив радник голови СБУ Юрій Тандіт, передає «Є!»

При цьому він зазначив, що СБУ фактично знає про переміщення за лінією дотику або за кордон українських політиків.

Ми збираємо інформацію, пов'язану не тільки з поїздкою Надії Савченко в Білорусь, а й з іншими політиками в інші країни. Все, що пов'язано з темою звільнення заручників, для нас дуже актуально. Ми цю інформацію будемо перевіряти і з'ясовувати подробиці, в тому числі і з Надією Савченко, - сказав Тандіт.
Ми використовуємо абсолютно всі можливі способи для того, щоб прискорити процес звільнення наших заручників. Крім офіційних переговірників, офіційних осіб, в цих переговорах беруть участь різні люди: і представники громадських організацій, і політики, і нардепи, і представники конфесій різних церков, - повідомив він.
Для нас важливо, щоб хлопці були звільнені. Ми зацікавлені в тому, щоб можливості, які з'являються, робити все, щоб хлопці повернулися. Важливо пам'ятати, що ми українці, і в переговорах з ОРЛО і ОРДО пам'ятати про те, що ми маємо право, це наша територія, - зазначив Тандіт.
Читайте також: ДТП в Києві: BMW розчавився об трамвай, водій в реанімації (відео)
Читайте також: У Сочі знайшли будинок, який містяни вважають притулком Януковича (відео)