Резонанс
12 грудня 2016
Плотницький підтвердив, що зустрічався із Савченко в Мінську
Також на зустрічі був присутній ватажок бойовиків "ДНР" Захарченко.
news-image

Ватажок самопроголошеної "ЛНР" Ігор Плотницький заявив, що він і Захарченко провели зустріч з депутатом Верховної Ради Надією Савченко. За його словами, вони обговорили з нею обмін полоненими за формулою "всіх на всіх", передає РІА Новости, повідомляє  «Є!»

Нещодавно я з Олександром Володимировичем Захарченком зустрічався разом з народним депутатом України Надією Вікторівною Савченко. Це треба сприймати правильно, треба розуміти, що весь цей процес відбувається у рамках Мінських переговорів, — заявив Плотницький.
Основною темою наших розмов був обмін полоненими за формулою" всіх на всіх ", тобто без вісті зниклих, і ті питання, які пов'язані з цією темою, - пояснив він.


Плотницкий підкреслив, що він і Захарченко сходяться на думці, що подібні зустрічі корисні, "тому, що ця проблема повинна бути освітлена в стінах Верховної Ради не тільки з одного боку, але повинні бачити і чути наш голос, наше розуміння".

Як повідомлялося, Савченко 7 грудня таємно відвідала Мінськ, де зустрілася з ватажками терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР» Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.

Читайте також: Савченко не попереджала СБУ про зустріч з ватажками бойовиків
Читайте також: Український літак здійснив видовищну посадку - просто на ґрунт
Читайте також: Посол України у Польщі прокоментував інцидент на марші, учасники якого викрикували «Смерть українцям» (відео)