Суспільство
12 грудня 2016
На Київщині вітчим залив до рота 10-річного пасинка спирт і підпалив
Хлопчика госпіталізовано із численними опіками обличчя та шиї.
news-image

Як повідомили у поліції Київщини,  25-річний п’яний житель с. Василиха побив пасинка, після чого силоміць залив до рота 10-річної дитині спирт і підпалив, передає «Є!»

Таким чином раніше судимий безробітній покарав хлопчика за паління цигарок.

Потерпілого малолітнього госпіталізовано до Ставищанської центральної районної лікарні із численними опіками обличчя та шиї I-II ступенів.  

Після жорстокої розправи над пасинком, вітчим одразу ж втік.

Мама у цей час перебувала у будинку зі своїми двома малолітніми дітьми – 2 та 6 років.

Потерпілий хлопчик із численними опіками самостійно побіг до родичів, які проживають по сусідству та благав про допомогу. Люди оперативно викликали швидку та поліцію.  

Поліцейські оперативно встановили місцезнаходження та затримали зловмисника. Під час огляду місця події, а саме будинку, де проживає сім`я, правоохоронці вилучили речові докази - скляну пляшку з медичним спиртом і верхній дитячий одяг із слідами горіння.  

Наразі затриманому вітчиму оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Нардеп побив співробітника СБУ
Читайте також: Бойовик «ДНР» намагався сховатися від своїх подільників, але потрапив до СБУ (відео)
Читайте також: Просто диво. Хлопчик вижив після падіння у 50-метровий колодязь (фото)