Світ
12 грудня 2016
Фанат телесеріалу Breaking Bad намагався розчинити в кислоті свого гей-партнера
Чоловік проведе у в'язниці решту свого життя.
news-image

Британський суд засудив до довічного тюремного ув'язнення італійця Стефано Бріцці, звинуваченого у вбивстві поліцейського - його гей-партнера - і спробі розчинити розчленоване тіло в тазі з кислотою, передає «Є!» із посиланням на Delfi.

На суді 50-річний Бріцці визнав свою провину у вбивстві та розчленуванні 59-річного констебля Гордона Семпла. Раніше він також визнав, що під час скоєння злочину знаходився під впливом наркотику.

При цьому Бріцці відкинув звинувачення в спробах вжити в їжу частину тіла Семпла. Слідчі заявляли, що виявили на кухні частину ребра констебля, на якій були сліди зубів Бріцці.

Підсудний в ході процесу також зізнавався, що був фанатом телесеріалу Breaking Bad  ("У всі тяжкі"), героям якого вдається розчинити тіло вбитого ними гангстера в кислоті.

Бріцці познайомився з констеблем Семплом через мобільний додаток для гей-знайомств. Перед заняттям сексом обидва вживали наркотики, а також вдавалися до елементів БДСМ і еротичної асфіксії. Під час сексуальних ігор поліцейський помер.

Через кілька днів після події Бріцці купив в магазині великий пластиковий таз, лист перфорованого металу і безліч різних засобів для чищення, розчленував тіло констебля, але позбутися від нього не зміг.

Родичі Бріцці на суді відгукувалися про нього як про ввічливого та дбайливого чоловіка, що дуже любив свою сім'ю.

Читайте також: У Рівному збоченець напав на першокласницю
Читайте також: «Чіпляли клеми до геніталій» - заарештований «кримський диверсант» заявив про тортури ФСБ
Читайте також: На Київщині вітчим залив до рота 10-річного пасинка спирт і підпалив