Суспільство
13 грудня 2016
Де у Києві можна купити найкращу ялинку
Хвойні дерева привезуть з лісових і фермерських господарств Волинської, Житомирської, Сумської та Чернігівської областей.
news-image

Всього в столиці ялинки і сосни можна буде купити на сто таких ярмарках.

Інформує «Є!», з посиланням на ura-inform.com.

Як пояснили в Департаменті промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації, новорічні красуні будуть продаватися на місцевих ринках, в торгових центрах всіх районів Києва, а також під час щотижневих сільськогосподарських ярмарків.

Цього року ялинкові ярмарки зможуть порадувати своїх покупців найрізноманітнішими хвойними деревами. Тут будуть представлені ялинки в горщиках, вуличні вінки з ялинових гілок, соснові і ялинові гілки для прикраси і традиційні ялинки і сосни. Хвойні дерева привезуть з лісових і фермерських господарств Волинської, Житомирської, Сумської та Чернігівської областей, а вартість новорічного дерева буде залежати від його розміру. Поки що в департаменті зійшлися на ста гривнях за метр зеленої красуні.

При цьому в КМДА нагадали, що всі ялинки повинні бути чіповані, що, на думку місцевої влади, захистить покупця від придбання незаконно зрубаного дерева. 

Читайте також: Приготування олів'є: топ-5 помилок, про які ви не підозрювали