Суспільство
13 грудня 2016
Поліція затримала одного з нападників на дівчину в метро Берлін: відео
В даний час затриманий допитується.
news-image

Німецькі правоохоронці ідентифікували особу та затримали одного із учасників резонансного нападу на дівчину в метро Берліна. Про це повідомив у понеділок, 12 грудня, представник прокуратури Берліна Мартін Штельтнер, передає «Є!», посилаючись на Deutsche Welle.

Поліція вже 5 днів шукає учасників резонансного злочину, який стався в метро в берлінському окрузі Нойкельн.

На опублікованому з камери відеоспостереження ролику можна побачити, як невідомий чоловік навмисно б'є ногою в спину дівчину, що спускається по сходах. Від сильного удару дівчина впала з драбини, а нападник розвернувся і пішов разом з компанією в іншому напрямку.

В результаті нападу 26-річна дівчина була госпіталізована з численними травмами та переломом руки, відзначає видання.

Прокурор заявив, що поліції вдалося встановити особу та затримати одного з молодих чоловіків, які супроводжували передбачуваного злочинця. В даний час затриманий допитується.

Опубліковане відео викликало широкий резонанс у Німеччині й підняло питання про безпеку столичного метро. Анонімний підприємець виділив 10 тис євро на допомогу постраждалій і пошуки злочинця. Відомий німецький бодігард, який охороняв багатьох знаменитостей, Міхаель Курей виділив нагороду в 2 тис євро за "ім'я та адресу ублюдка", як він написав у себе в Facebook.