Події
13 грудня 2016
«Техморгідрострой Миколаїв» завершив ремонт судна на Маріупольському заводі
Кожен завод - це тисячі робочих місць.
news-image

Маріупольський судноремонтний завод завершив ремонт судна, яке виробляло днопоглиблення в безпосередній близькості із зоною АТО. Підрядником виконаних робіт виступає "Техморгідрострой Миколаїв"
В цілому, за 2 роки компанія "Техморгідрострой" профінансувала ремонтні роботи судів українськими судноремонтними заводами на суму 20 млн. Грн. Про це повідомляє прес-служба компанії "Техморгідрострой Миколаїв", передає «Є!».

При підході до Маріупольського порту судно зіткнулося з сильною забрудненістю акваторії. Було прийнято рішення провести очистку за власний рахунок. Це не було передбачено контрактом замовника. В процесі очищення вантажний насос вийшов з ладу через потрапляння сторонніх предметів в робочу порожнину . через виниклу проблему судно стало на вимушений ремонт. За останні 2 роки нашою компанією витрачено близько 20 млн. грн. на ремонт і модернізацію технічного флоту, з урахуванням сплати податків. Здійснюючи замовлення на українських заводах, ми підтримуємо національні підприємства і людей, які працюють на них. Адже кожен завод - це тисячі робочих місць, є замовлення - є оплата праці та виплати податків до бюджету країни , - йдеться в повідомленні.

Представники компанії підкреслюють, що підприємство за останні два роки здійснило замовлень на ремонтні роботи на українських судноремонтних заводах на суму понад 20 млн грн.

Ремонт вантажного насоса і двигунів здійснювалася на місцевому заводі. Сума замовлення« Техморгідрострой Миколаїв »« Азовському СРЗ »склала понад 500 тис. Грн. Зараз судно вже вийшло з доку і вирушило в акваторію Маріупольського порту для продовження робіт, - резюмеруют в прес- службі.

Нагадаємо, що «Техморгідрострой Миколаїв» - єдиний підрядник, який проводить днопоглиблення в безпосередній близькості з бойовими діями - в Бердянському і Маріупольської портах. Час початку робіт - серпень 2015 го. Загальний обсяг - 3,9 мільйонів кубічних метрів. На сьогоднішній день виконаний обсяг в розмірі 1,8 мільйона кубічних метрів. Термін здачі - кінець 2017 року року.