Війна
15 грудня 2016
Росія хоче відступити?: скорочення фінансування «ДНР» та «ЛНР» (відео)
Виникають системні затримки виплат пенсій, заробітних плат працівникам так званої бюджетної сфери.
news-image

В фейковий «республіках» на сході України продовжує погіршуватися соціально-економічна ситуація. Через це виникають системні затримки виплат пенсій, заробітних плат працівникам так званої бюджетної сфери і навіть представникам незаконних збройних формувань.

Інформує «Є!», з посиланням на podvodka.info.

Жорстка позиція російських кураторів в питанні фінансування спонукає сепаратистську владу до пошуку нових джерел наповнення, так званого бюджету.Як правило, за рахунок посилення тиску на місцеве населення і бізнес. Зокрема, вводяться нові і підвищуються існуючі податки і збори, здійснюється примусове стягнення боргів за комунальні послуги і так далі. Але все ж, фінансування хоч і значно зменшується, але воно є. І направлено воно, виключно на військові потреби. Відчувши, що поразка «русского мира» в Україні неминуче, Росія значно зменшує фінансування «недореспублік». Забавно, що ці гроші, які стали недооплачувати бойовикам, йдуть не на поліпшення внутрішнього стану країни, а все одно, на інші проекти «допомоги». Це природно, що на даному етапі від терористів «Л / ДНР» Кремлю потрібна тільки здатність продовжувати бойові дії. Нічого іншого, в принципі, ніколи не цікавило Росію. Адже тільки так ця країна може вирішити свої питання і «допомагати» російськомовного населення в інших країнах, можна застосувати не дипломатичні способи, а збройні.

Фінансування і подачки Росії незаконного збройного формування на сході України будуть і далі скорочуватися. Відповідно, незабаром їх взагалі не буде. Проект не реалізувався, «ватажки» не впоралися, люди розчарувалися і втомилися, деякі навчилися тверезо і об'єктивно дивитися на речі. Навіть бойовики, які вбивають українських військових за інтереси Путіна, і ті вже місяцями не отримують обіцяних грошей. Багато з них добровільно здаються спецслужбам України, тому що розуміють, що нічого не зміниться.

Соціальні мережі горять висловлюваннями мирних жителів так званих «ДНР» і «ЛНР» про те, що більш «скотинячого» ставлення до себе вони не бачили ніколи. Гроші не платять вже протягом декількох місяців, і весь цей час чекають смачні сніданки. Але тут є ще один цікавий момент. Зарплат не дають, а комунальні послуги, мало того, що в рази зросли, так ще й вимагають чіткої оплати. У підсумку, люди мають величезні борги. А останнім часом, на окупованих територіях практикується схема погашення боргу, у вигляді відбирання житлової площі місцевою владою. Ось і виходить замкнуте коло, жертвами якого є мирне населення. Приблизно так Путін піклуватися про російськомовне населення на українських територіях. Приблизно так жителі Донецької та Луганської областей потрібні Росії. Приблизно така ідеологія «російської весни» і «великого» проекту «Новоросія».

http://podvodka.info/deneg-ne-budet-rf-znachitelno-sokratila-finansirovanie-ldnr-video/