Події
15 грудня 2016
Керівництву «Укрзалізниці» погрожують фізичною розправою - Балчун
Сайт відомства не працює через кібератаку.
news-image

Сайт "Укрзалізниці" не працює через атаки хакерів, топ-менеджменту компанії погрожують фізичною розправою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова "Укрзалізниці" Войцех Балчун, передає «Є!»

З усією відповідальністю і тривогою заявляю: зараз відбувається нечуване ганебне торпедування всіх наших останніх кроків, особливо у кадровій сфері.

Новопризначені керівники зіткнулись з реальними погрозами фізичної сили. Ці погрози йдуть від конкретних осіб, очевидно афільованих з чиновниками з високих владних кабінетів. Наша спроба навести лад у сфері розподілу порожніх вагонів зіткнулась з жорсткою протидією старої системи. У хід пішли погрози, хакерські атаки на наші сервери і системи, у ці хвилини заблокована робота офіційного сайту Укрзалізниці.

Все це є свідченням того, що система не збирається здаватись і не гребуватиме жодними засобами, щоб зберегти існуючий стан речей. Інформую про цю безпрецедентну ситуацію суспільство і керівника українського уряду, чия безумовна підтримка дала нам можливість розпочати реальні реформи у компанії, - написав Бальчун.

Він також повідомив, що у зв'язку з ситуацією, що склалася, він скасував відрядження до Відня, де мала відбутися зустріч із керівництвом австрійської залізниці.

Раніше Балчун заявляв, що процес реформування "Укрзалізниці" почався тільки через шість місяців після зміни її керівництва. За його словами, тільки в середині грудня керівництво компанії одержало можливість проведення кадрових змін у топ-менеджменті компанії, в результаті чого були призначені новий директор із фінансів, директор зі стратегії, директор із маркетингу та начальник Центру транспортної логістики.

Читайте також: Європарламент ухвалив механізм тимчасового призупинення безвізу
Читайте також: Масштабне займання на пивзаводі у Чернівцях: рятувальники залучили пожежний поїзд
Читайте також: Троян заперечує причетність Крищенка до трагедії в Княжичах