Війна
16 грудня 2016
«Бійтеся і чекайте» - Турчинов прокоментував причетність України до ліквідації ватажків бойовиків
Секретар РНБО вважає, що робити гучні заяви про знищення ворогів не варто.
news-image

Секретар РНБО України Олександр Турчинов прокоментував серію ліквідацій ключових терористів і посібників РФ на Донбасі і можливу причетність українських спецслужб, передає «Є!» із посиланням на Liga.net.

Йде війна. На війні смерть ворога - звичайне явище. Ви хочете, щоб я публічно взяв відповідальність за реалізацію цих завдань? Я цього робити не буду. Але це війна і на війні ті, хто обагрив руки кров'ю українців повинні бути знищені.

І якщо хтось із вбивць все ще вважає, що він де-небудь сховається - на окупованій території або в Росії - то їм, мені чомусь так здається, це зробити не вдасться, - каже Турчинов.

Секретар РНБО вважає, що робити гучні заяви про знищення ворогів не варто.

Наші партнери постійно просять нас не провокувати ситуацію. Ми і не провокуємо, як бачите.

Гучні заяви і піар тільки ускладнюють роботу спецслужб будь-якої країни. Адже подібна робота робиться не для піару. І якщо говорити про Моссад, то ніхто там про більшість своїх операцій публічно не заявляє. Виключення - так, були, але як форма психологічного тиску на арабських терористів, щоб показати, що відплата неминуча.

А вбивці на окупованих територіях повинні тремтіти від своєї приреченості. Адже удар може бути отриманий не тільки від українських спецслужб, але і від бандитів-конкурентів за право грабувати недограбоване і від російських господарів, які підчищають за собою брудні сліди. Бійтеся і чекайте..., - резюмував Турчинов.

Читайте також: Україна купує вугілля з окупованих територій - віце-прем'єр
Читайте також: НБУ визнав ще один банк неплатоспроможним
Читайте також: Відомий ресторатор Микола Тищенко таємно одружився