Суспільство
16 грудня 2016
Лікарі розповіли про стан госпіталізованої до реанімації Ади Роговцевої
Перенесена на ногах застуда вилилася у двосторонню пневмонію.
news-image

У реанімації обласної лікарні Дніпра після концерту опинилася 79-річна Ада Роговцева. Перенесена на ногах застуда вилилася у двосторонню пневмонію, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

У тому, що їй недобре, жінка не зізнавалася колегам, бо боялася зриву гастролей.

Однак під час спектаклю у Дніпрі актрисі стало зле.

Але вона дограла виставу. Їй було дуже тяжко розмовляти, тому що постійний кашель, який не давав розмовляти і навіть дихати. І вночі сталася криза, її увезла швидка в лікарню, - розповів актор і режисер Ахтем Сеїтаблаєв.

Колеги по цеху кажуть, що для Роговцевої на першому плані завжди був театр, а на огляд лікарів часу завжди не вистачало.

У всіх було відчуття, що ми недогледіли. У даному разі я київських лікарів обвинувачую, тому що прогледіти в ХХІ столітті елементарне запалення легенів – це треба дуже постаратися, - каже заслужений артист України Володимир Задніпровський.

Зараз Ада Роговцева в реанімації обласної лікарні Дніпра. Лікарі кажуть, що спочатку стан актриси був важкий, але тепер їй значно краще. Вона вже ходить і може розмовляти.

Сьогодні її життю нічого не загрожує. Вона швидко йде на поправку. Вона дуже активно спілкується, хоче весь час їхати на концерти. Ми їй це забороняємо, хочемо, щоби вона підправила своє здоров'я, - пояснив головний лікар Сергій Риженко.

 

Читайте також: Ада Роговцева потрапила до реанімації
Читайте також: У Тернополі вперше отримав паспорт 35-річний чоловік, якого мати 18 років не випускала з квартири
Читайте також: Коломойський погодився на націоналізацію «ПриватБанку», - джерело