Київ
19 грудня 2016
У Києві грабіжники на очах у власниці обікрали авто
Потерпіла помітила злочинців і побігла слідом.
news-image

Як повідомили у київській поліції, на вулиці Миропільській жінка-підприємець під’їхала до магазину на «ГАЗелі» та почала розвантажувати товар із автомобіля. Сумку пані залишила на передньому сидінні. Зловмисники відразу скористалися ситуацією: непомітно підійшли збоку, відчинили дверцята і забрали сумку, передає «Є!»

Однак вони не розрахували силу, коли зачиняли двері – і жінка звернула увагу на звук,а відтак кинулася за чоловіками, які спробували втекти. У сумці були два мобільні телефони та майже 6000 гривень.

Працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку побачили, як за двома чоловіками кавказької зовнішності із дамською сумкою, бігла жінка і звала на допомогу. Поліцейські відразу впіймали втікачів. Їх доправили до Дніпровського управління поліції та затримали. Сумку у них вилучили як речовий доказ.

Відомості про подію зареєстрували. Кримінальне провадження розпочали за ст. 186 (Грабіж) КК України, за якою злодіям загрожує до шести років позбавлення волі.

Поліцейські встановили, що затримані – 54-річний та 56-річний громадяни іншої держави. На території України вони живуть кілька років і вже не вперше потрапляють у поле зору правоохоронців: на їх «рахунку» - крадіжки та грабежі із автомобілів.

Читайте також: Акулу-примару вперше зняли на відео
Читайте також: У США обрали «Міс Світу - 2016»
Читайте також: Кличко просить Кабмін не приймати транспортну ініціативу Мінінфраструктури