Спорт
20 грудня 2016
Віце-прем'єр РФ повідомив, чому у Росії не заберуть Чемпіонат світу з футболу-2018
Перенесення чемпіонату світу 2017 року з бобслею і скелетону із Сочі породило хвилю чуток щодо перспектив футбольного чемпіонату світу в Росії.
news-image

Чемпіонат світу з футболу 2018 року в Росії застрахований, просто так забрати його ніхто не зможе, заявив глава Російського футбольного союзу (РФС), віце-прем'єр РФ Віталій Мутко, передає «Є!» із посиланням на Р-Спорт.

Можна вранці прокинутися (і почути): я у тебе забираю чемпіонат світу. Що значить "забираю"? Заплати, потім забирай. З цієї точки зору чемпіонат світу-2018 застрахований. На скільки? Це наші справи, - сказав Мутко журналістам.

Раніше генеральний директор оргкомітету з підготовки та проведення ЧС з футболу "Росія-2018" Олексій Сорокін повідомив, що Міжнародна федерація футболу (ФІФА) знаходиться у фінальній стадії переговорів зі страховиками з питань страхування чемпіонату світу 2018 року в Росії.

14 грудня Міжнародна федерація бобслею і скелетону (IBSF) оголосила про перенесення чемпіонату світу 2017 року з бобслею і скелетону з Сочі в інше місце. Ця інформація породила хвилю чуток щодо перспектив футбольного чемпіонату світу в Росії.

   
Читайте також: У Києві з’явиться провулок Сергія Параджанова і зникне вулиця Павлика Морозова
Читайте також: На Київщині хімік-піротехнік підстрелив поліцейського та застрелився
Читайте також: Стало відомо, куди відправлять дітей 20-річної матері, що заморили свого сина голодом