Київ
21 грудня 2016
У Києві чоловіки за допомогою зброї з'ясовували курс валют
Клієнтів не влаштував курс обміну.
news-image

Дніпровське управління поліції отримало виклик про стрілянину на вул. Малишка, передає «Є!» із посиланням на ГУНП в Києві.

На місці події до правоохоронців звернувся 44-річний місцевий мешканець, який пояснив: близько 17:50 до нього зателефонувала дружина, яка працює касиром у пункті обміну валют, і попросила терміново прийти: у неї виник конфлікт із клієнтами, яких не влаштував курс обміну.

За його показами, коли він приїхав, в обміннику знаходилися двоє незнайомців, які лаялися і кидалися у бійку до жінки. Чоловік зробив зауваження, тож один із відвідувачів відразу накинувся на нього і почав бити ногами і руками. Тоді киянин вибіг на вулицю, дістав із сумки зареєстрований пристрій для відстрілу гумовими кулями і повідомив переслідувачу, що буде стріляти.

Молодший із незнайомців (згодом поліція встановить, що це були батько та син) забрав старшого, аби закінчити суперечку мирно. Чоловіки пішли, але за кілька хвилин батько повернувся, знову виникла бійка, під час якої його опонент застосував травматичну зброю, - йдеться в повідомленні поліції.

Згодом до поліції надійшло повідомлення лікарів про потерпілого із вогнепальним пораненням передпліччя та стегон. У медичному закладі, куди прибули правоохоронці, до них звернувся 20-річний студент, який пояснив: отримав поранення біля обмінника, коли спробував владнати конфлікт батька з невідомим.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції за заявами двох сторін розпочаті два кримінальні провадження попередніми кваліфікаціями ст. 125 (Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень) КК України.

Читайте також: У Росії вчительку звільнили через участь у ЛГБТ-пабліках та пірсинг
Читайте також: На Світлодарській дузі одного бійця взяли в полон – штаб
Читайте також: В Софії Київській знайшли тисячолітній автограф