Світ
22 грудня 2016
Розіграш у Білому домі: Барака Обаму налякали сніговиками
Обама зізнавався, що має страх перед сніговиками.
news-image

В одному з нещодавніх інтерв'ю Барак Обама розповів, що має ірраціональний страх перед сніговиками, передає «Є!» із посиланням на ВВС.

У них є щось від Чакі (лялька із фільму "Дитяча гра", в яку вселився дух убивці. - ред.). Вони трохи моторошні, - сказав пан Обама журналу People.

Коли перша леді Мішель пожартувала щодо того, щоб поставити сніговика в їхній спальні, президент відповів, що не спатиме там, якщо це станеться.

Та це не зупинило Білий дім від спроб налякати керівника.

Офіційний фотограф Білого дому Піт Соуза розповів про розіграш на своїй сторінці в Instagram.

Останні три тижні у Трояндовому саду стояли чотири сніговики. Ми жартували, що треба щодня підсувати їх трошки ближче до Овального кабінету (робочий кабінет президента. - Ред.), щоб побачити, чи хтось це помітить, - написав пан Соуза.
Потім ми виявили, що сніговики досить важкі і їх не так легко підняти.
Та цього ранку перед тим, як президент прийшов в кабінет, дехто з працівників - не скажу, хто - нарешті перетяг усіх сніговиків, щоб кожен із них зазирав в окреме вікно, - додав фотограф.

Після цього жарту в офіційному Instagram Білого дому з'явилося фото сніговика, який дивиться на президента, із підписом:

Хочеш зліпити сніговика?

Хоча дехто вважає це зображення трохи зловісним, пан Обама сприйняв жарт нормально: Піт Соуза написав, що "розіграш йому сподобався".

 

Читайте також: Чому вбивцю посла Росії не взяли живим? - прокуратура Туреччини з’ясовує обставини
Читайте також: В Москві біля метро «Коломенська» стався вибух
Читайте також: Кужель облила Мосійчука водою на ток-шоу (відео)