Київ
22 грудня 2016
У Києві відбувся чарівний бал «mi-mi-SО!» (фото)
В якості моделей на подіумі виступили діти українських селебрітіс.
news-image

Напередодні Новорічних свят український бренд "mi-mi-SO!" і його засновник Ольга Бублікова влаштували казковий бал для дітей в ресторані «CHI». Всіх гостей зустрічали душевним музичним супроводом під звуки саксофона, а найменших вітали улюблені мультяшні герої, передає «Є!»

Неймовірної краси фотозона від студії «Tory Art», майстер класи з виготовлення новорічних виробів від викладачів «Будинку Талантів», корисні частування від «Your Diet Service», конкурсне дефіле на кращий карнавальний костюм серед гостей, за який переможець отримав вікенд в «Olympic village », іграшки та знижки на навчання в ліцеї від «МАУП», аквагрим для кожного бажаючого від Академії мистецтва краси, сертифікати від«Kidландiя» і «Дитяча Планета», а також можливість відвідування стоматологічної клініки «Тотал Дентал»- саме це чекало кожного, хто прийшов у цей день.

Природно, не обійшлося без найгарнішого і дуже смачного святкового торта від студії десертів Катерини Гарун, у необмеженій кількості соків від «Садочок» і улюбленця кожної дитини Діда Мороза.

Родзинкою свята став показ новорічної колекції "Goldenwings" від українського дитячого бренду "mi-mi-SO!". В якості моделей на подіумі виступили діти українських селебрітіс: Валіда Арфуша, Лілії Ребрик, Зоряни Олійник, Олександра Рибки і багатьо хінших.

Майстри салону краси Backstage і «Академії мистецтв краси» подбали про те, щоб зачіски і мейк-ап стали завершальним образом учасників показу. А проходив показ під живий супровід групи «Open Kids».

Серед гостей у перших рядах можна було побачити Наталю Мічковську з донькою Устиною, Юлію Притулу з сином Дмитриком, Катерину Павлюченко з сім'єю, Валіда Арфуша, Зоряну Олійник, Наталю Рибку, Андрія Дикого і радіоведучу Юлію Бурковську з сім'єю.

Створював приємну атмосферу ведучий Павло Ковчег.

Читайте також: Катя Осадча розсекретить батька своєї дитини в перший день нового року
Читайте також: В держбюджеті врахували 1 млрд 250 млн грн на добудову Подільсько-Воскресенського мосту - Кличко
Читайте також: Розіграш у Білому домі: Барака Обаму налякали сніговиками