Київ
23 грудня 2016
У Києві евакуйовано близько 800 осіб із супермаркетів
У поліцію надійшло повідомлення про замінування.
news-image

Через повідомлення про замінування супермаркету у Києві поліція евакуювала близько 800 осіб, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Повідомлення про замінування надійшло на електронну адресу Головного управління Національної поліції у місті Києві. У листі «мінер» інформував, що в одному з двох супермаркетів відомої мережі закладена вибухівка. За вказаними адресами терміново прибули слідчо-оперативні групи районних управлінь поліції, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи, рятувальники та лікарі.

Загалом правоохоронці евакуювали близько 800 осіб: це - відвідувачі та працівники магазинів, - йдеться в повідомленні поліції.

Фахівці профільних служб обстежили приміщення супермаркетів та прилеглу до них територію – жодних вибухонебезпечних предметів чи речовин не виявили.

Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності, згідно зі ст. 259 КК України, правопорушникові загрожує до шести років позбавлення волі.

Читайте також: «Україна може підтримати розвиток вітчизняного виробництва борошна, піднявши вивізні мита», - гендиректор Lauffer Group
Читайте також: Кличко провідав 110-річну прихильницю (фото)
Читайте також: Опубліковані архівні листи принцеси Діани