Суспільство
25 грудня 2016
На Рівненщині чоловік жорстоко вбив жінку при дітях
Зловмисника затримали й повiдомили його про пiдозру.
news-image

Того дня в селi Дивень подружжя посварилося через ревнощi. Напiдпитку господар став руками та ногами бити 34-рiчну жiнку, інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

Дiти побiгли по допомогу до сусiдiв, якi й викликали швидку допомогу. Втiм медики лише констатували смерть жiнки. Крiм побоїв, пiд час огляду правоохоронцi виявили на тiлi потерпiлої численнi ножовi поранення. Зловмисника затримали й повiдомили його про пiдозру.

49-рiчний чоловiк наразi перебуває пiд вартою. "Пiдозрюваного ранiше вже притягали до кримiнальної вiдповiдальностi за наркотики та крадiжку, - кажуть у ГУ НП Рiвненської областi. - У подружжя залишилося троє малолiтнiх дiтей - восьми, семи та чотирьох рокiв. За вбивство дружини чоловiковi загрожує вiд семи до п'ятнадцяти рокiв ув'язнення".
А в селi Жигалiвка 74-рiчну дружину теж пiд час дрiб'язкової сварки вбив 80-рiчний чоловiк. "Завдав жiнцi чашкою кiлькох ударiв по головi, - каже головний спецiалiст вiддiлу ГУ НП у Вiнницькiй областi Iрина Добровольська. - Жiнку з розбитою головою знайшли односельцi. У неї була закрита черепно-мозкова травма та рана на лобi. Свої дiї лiтнiй чоловiк пояснити не мiг. Пiдозрюваного затримано, скеровано на судово-психiатричну експертизу. За такий злочин передбачено покарання до 15 рокiв ув'язнення".
Читайте також: Порошенко привітав християн західного обряду із Різдвом