Світ
25 грудня 2016
Через голосування України по резолюції ООН влада позбавила людей 20 тис робочих місць, - Рабінович
Папір заперечує право Ізраїлю на найбільші історичні цінності.
news-image

Події, пов'язані з участю України в прийнятті антиізраїльської резолюції ООН, прокоментував народний депутат України, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович.

Україна проголосувала за антиізраїльську резолюцію в ООН. Цей «найважливіший» для нашої країни (інакше - навіщо?) документ заперечує право Ізраїлю на Єрусалим і Стіну плачу. Хоча Трамп просив цього не робити, адміністрація президента Обами, що завершує свою роботу, вирішила інакше. Тепер про результати: Ізраїль ввів безвізовий режим з Україною, який тепер під загрозою; Ізраїль дав право на 20 000 робочих місць для українців - це тепер може бути переглянуте; Ізраїль допомагав Україні у військовій сфері останні два роки - тепер. Можна продовжувати цей список, але навіщо! Про чергове погіршення відносин з Трампом і говорити не доводиться , - сказав  нардер.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав Вадим Рабінович, передає «Є!».

Він також нагадав, що «Ізраїль взяв на лікування (безоплатно) сотні дітей з чорнобильської зони і десятки постраждалих в АТО бійців. А ось чим допоміг нам Сенегал, який подав цю резолюцію, якось не дуже пам'ятаю. Може, український МЗС підкаже? »

У мене питання, - пише народний депутат, - скільки ще українською дипломатією керуватимуть дебіли, що працюють проти самих себе, проти нас? Особливо чудненько це було створити за тиждень до (вже скасованого) візиту Гройсмана до Ізраїлю »« Люди! За що нам всі ці придурки? Свято ідіотів! Нагадаю одну мудрість: коли Бог хоче покарати людину - він позбавляє його розуму! , - резюмував Вадим Рабінович.

Нагадаємо, раніше Вадим Рабінович назвав бюджет 2017, прийнятий Верховною Радою 21 грудня «убивчим» для економіки України бюджетом збагачення чиновників, а також виступив проти отримання чергового траншу МВФ, аргументуючи це тим, що всі ці гроші підуть на погашення попереднього боргу того ж МВФ.