Суспільство
26 грудня 2016
«Лежить у гамаку, грає в теніс»: як живе Янукович в Сочі
Дерев'яний будинок із зеленим дахом на схилі дуже нагадує мініатюрне Межигір'я.
news-image

Екс-президент-втікач Віктор Янукович оселився в престижному районі міста Сочі на території місцевого лісництва, при цьому місцеві жителі незадоволені новим сусідом, оскільки через нього в сусідніх "сталінках" пропадає вода, передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

Як пишуть "Вести", жителі двох триповерхових будинків на вул. Єсауленко, 8 і 10, підозрюють Януковича у своїх бідах із водопостачанням.

Їм доводиться по кілька днів сидіти без води - в кранах зникає тиск, а вода тече тонкою цівкою.

Видання зазначає, що ще в 2015 році на сочинських форумах і з'явилися перші згадки про Віктора Федоровича.

Янукович будується на Єсауленка, і води йому мало!- залишали анонімні відгуки.

Свої біди місцеві жителі описували в сюжетах телеканалів.

Через те що у нас тут побудували нові будинки, вони врізалися в нашу трубу, - розповідала місцева мешканка Катерина Кошман.
У Сочі Янукович живе на вулиці Єсауленка, крайній будиночок, - уточнив Віталій Мінаков із Сочі, додавши, що тут і українська охорона, і співробітники федеральної служби охорони.

Також видання з'ясувало, що офіційно маєток Януковича не має адреси.

Згідно з кадастрової карти, він розташований у Мацестинському лісництві і позначений кварталом №74, виділом 15. Півгектара землі на території його ділянки мають статус "територій і об'єктів, які особливо охороняються", а цільове призначення - для облаштування і експлуатації пансіонату сімейного типу.

Місце, за сочинськими мірками, вважається дуже престижним. Ділянка розташована на південно-східному схилі гори Благодать, а з хребта гори відкривається вид на горизонт Чорного моря, гори Червоної галявини, Мацесту, засніжені скелі Головного Кавказького хребта і масив знаменитої гори Ахун.

Живеш такий у типовій триповерхівці, працюєш п'ять днів на тиждень, а на задньому дворі за твоїм будинком екс-президент України в гамаку лежить та в теніс грає в критому залі, - розповідає Ігор Зінов'єв із Сочі.

Зараз територія з усіх боків укріплена бетонними плитами. Судячи з фото, дерев'яний будинок із зеленим дахом на схилі дуже нагадує мініатюрне Межигір'я. З усіх боків ділянка густо обсаджена кипарисами і вічнозеленими кущами, що приховують двір від сторонніх очей. На території є критий басейн і лазня.

 

 

 

Читайте також: «Примітивні тварі» - Анастасія Топольська знову у центрі скандала
Читайте також: Нетаньяху заборонив міністрам контакти з Україною