Суспільство
26 грудня 2016
Звірячі розбирання повій: юну дівчину засудили до 10 років в’язниці за вбивство повії
Обвинувачена свою вину у вбивстві і крадіжці визнала.
news-image

Центральний районний суд Миколаєва 7 грудня засудив до 10 років в'язниці 19-річну дівчину, яка під час бійки жорстко зарізала повію, передає «Є!», посилаючись на Корупція Інфо.

Засуджена родом з Горностаївського району Херсонської області. Вдень 14 лютого 2015 року вона на невстановленому автомобілі приїхала з Херсона до Миколаєва і мала намір вирушити до Одеси. При цьому дівчина була в нетверезому стані. На Очаківському шосе у Варварівці вона зустрілася з невідомою жінкою, яка стала її матюкати і ображати. Дівчина схопила жінку за волосся і вдарила скляною пляшкою по голові, від чого та впала на землю. 

Потім дівчина допомогла жінці підвестися і погодилася провести її додому. Незабаром між ними знову почалася сварка, жінка почала ображати дівчину і її сім'ю. У відповідь на це обвинувачена штовхнула її на землю. Жінка дістала ножа, але дівчина ногою вибила його. Після цього вона схопила ніж і завдала жінці не менше 50 ударів в живіт, груди, обличчя, голову. Після цього дівчина забрала у своєї жертви мобільний телефон та 12 гривень.

Обвинувачена свою вину у вбивстві і крадіжці визнала. Вона пояснила, що в той день вона чекала на зупинці транспорт, щоб доїхати до Одеси, і пила пиво. В цей час до неї підійшла жінка, яка «взяла її за повію і почала говорити, що це її місце», вимагаючи в нецензурній формі покинути це місце. Після цього між дівчиною і жінкою стався вищеописаний конфлікт. Обвинувачена на суді заявила, що у скоєному щиро розкаюється.

При призначенні покарання суд врахував, що дівчина раніше не була судима, її вік і негативні характеристики. У вироку описано, що обвинувачена схильна до шкідливих звичок, з ранніх років здійснювала дрібні крадіжки, неодноразово тікала з дому і займалася проституцією. В результаті вона отримала 10 років в'язниці за вбивство і один рік за крадіжку. Шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим засудженої призначили десять років позбавлення волі.