Політика
27 грудня 2016
«Це дружній слов'янський народ» - Шуфрич не розуміє, чому керівництво України не співчуває з приводу авіакатастрофи Ту-154
Нардеп від "Опоблоку" незадоволений мовчанням керівництва країни.
news-image

Нардеп від "Опоблоку" Нестор Шуфрич поклав квіти біля Посольства Російської Федерації в пам'ять про загиблих в авіакатастрофі літака ТУ-154 в Чорному морі біля берегів Сочі. Про це повідомила прес-служба політика на сторінці у Фейсбуці, передає «Є!»

Журналісти, талановиті члени ансамблю ім.Александрова, екіпаж та інші пішли з життя в момент, коли їх потенціал тільки розкривався, коли вони хотіли жити, але віддали своє життя, бажаючи зробити краще життя інших, - зазначає Шуфрич.

Також політик висловив незадоволення мовчанням керівництва України через відсутність коментарів з приводу авіакатастрофи.

Не перестає дивувати позиція українського керівництва - мовчать. Це ж трагедія, це ж мирні люди! Зрештою, це дружній слов'янський народ. Може бути, недружній для нашого керівництва, але точно дружній для нас, українців. Час все розставить на свої місця, - наводить прес-служба слова політика.

У коментарях до допису пана Шуфрича користувачі соцмережі відзначили, що не пам'ятають слів співчуття нардепа з приводу загибелі українських військових.

Читайте також: Знайдено «чорну скриньку» російського літака Ту-154, названо основну причину катастрофи
Читайте також: Турецький суд заборонив висвітлювати розслідування вбивства російського посла
Читайте також: Дівчина, з якою харків'янин познайомився у соцмережах, прийшла до нього в гости із грабіжниками