Події
22 грудня 2014
Дільничний інспектор затримав злочинця, який перебував у міжнародному розшуку
Завдяки професійним діям дільничного інспектора міліції Дніпровського районного управління столиці було виявлено та затримано чоловіка, який чотири роки перебував у розшуку в сусідній країні.
news-image

Пізно ввечері до чергової частини Дніпровського районного управління надійшло повідомлення про побиття молодої жінки. За викликом протягом кількох хвилин прибув дільничний інспектор міліції молодший лейтенант міліції Ігор Лім, повідомляє "Є"(єдність.інфо) із посиланням на прес-службу ГУМВС у м.Києві.

Біля дверей на інспектора чекала 25-річна киянка. Вона повідомила, що до неї прийшла подруга з новим кавалером. Непрошені гості перебували на добрячому підпитку. На прохання дівчини залишити оселю, ті почали вимагати «продовження бенкету». Після нетривалої словесної перепалки залицяльник знайомої вдарив господиню кілька разів в обличчя.

Тільки-но потерпілій вдалося вийти з квартири, нібито в магазин за спиртними напоями, вона одразу зателефонувала на «102».

Поява людини в формі миттєво заспокоїла дебошира. Під час опитування чоловік не надав документів, які засвідчували б його особу. Крім того, він ніяк не міг визначитися з власним ім’ям. Два рази назвався по–різному.

Правоохоронець запропонував чоловіку проїхати до районного управління. При перевірці по базі даних було встановлено, що дебошир з 2008 року розшукується правоохоронцями республіки Білорусь за шахрайства в особливо великих розмірах. На даний час відносно затриманого обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.