Суспільство
28 грудня 2016
Патрульна поліція затримала п'яного священника
На трасі сполучення Київ-Чоп співробітники правоохоронних органів затримали водія, який перебував у стані алкогольного сп'яніння.
news-image

У ніч на 28-ме грудня на трасі сполучення Київ-Чоп біля міста Буськ співробітники правоохоронних органів зупинили водія, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, передає «Є!», посилаючись на прес-службу патрульної поліції Львова.

Інспектори зауважили автомобіль марки "Daewoo Sens" із несправними зовнішніми освітлювальними приладами і зупинили його. Однак після зупинки транспортного засобу водій машини та пасажир вибігли і намагались втекти. Патрульні їх затримали.

У водія були явні ознаки алкогольного сп'яніння, він не мав при собі жодних документів і відмовився проходити тест на драгері. Коли поліцейські повідомили водієві, що доведеться їхати у відділ поліції він повідомив, що є настоятелем однієї із церков у смт Красне.

Співробітники правоохоронних органів підтвердили інформацію про особу затриманого, він справді виявився 32-річним священником.  На нього склали протокол за відсутність документів та керування транспортним засобом на підпитку.