Події
30 грудня 2016
На Одещині поновили пошуки головоріза, який убив жінку та дитину
Правоохоронці перевіряють усі машини та прочісують бази відпочинку.
news-image

На Одещині поновили спецоперацію з пошуку різника, який напередодні вбив жінку та дворічну дитину і на викраденій вантажівці хотів прорватися до Одеси, щоб скоїти масовий наїзд на людей, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Як зазначається, сліди підозрюваного привели до курортної Грибівки, о 8 годині ранку на крайню базу курорту почали приїздити правоохоронці, заїхала бронетехніка Національної гвардії та спецпризначенці.

Усі правоохоронці озброєні автоматичною зброєю. Також прибули снайпери з рушницями.

Наразі всі сили поліції, Національної гвардії і та спецпідрозділів прочісують всю прилеглу територію до того місця, де він кинув свій автомобіль. Всілякі бази відпочинку, дачні кооперативи, житлові приміщення громадян – все прочісується з метою виявлення, - розповів начальник ГУНП України в Одеській області Дмитро Головін.

До того ж, на дорозі у бік Одеси стоять блокпости дорожньої поліції, які зупиняють усі авто, що виїжджають із курорту, і перевіряють їх, щоб всередині не проїхав підозрюваний.

Як повідомлялося, в Одеській області правоохоронці проводять спецоперацію із затримання чоловіка, якого підозрюють у вбивстві жінки та її неповнолітньої доньки, а також підпалі їхнього будинку.

Читайте також: Місія ОБСЄ зафіксувала машину «вантаж 200» на кордоні з РФ
Читайте також: Курс валют на 30 грудня
Читайте також: У РФ вважають, що Обама принизив американський народ висилкою російських дипломатів