Резонанс
30 грудня 2016
На Одещині підозрюваного у подвійному вбивстві взяли в кільце, йому пропонують здатися
В операції беруть участь понад 500 осіб.
news-image

В Овідіопольському районі Одеської області правоохоронці взяли у кільце чоловіка, підозрюваного у вбивстві жінки та 2-річної дитини, йому пропонують здатися. Про це повідомила начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у області Олена Войтенко, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Вона уточнила, що сьогодні зі світанком відновлена активна фаза спецоперації із затриманню зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві жінки та 2-річної дитини.

Він локалізований на досить безлюдній ділянці місцевості в Овідіопольському районі. Кільце стискається, йому пропонують здатися, - акцентувала Войтенко.

В операції беруть участь понад 500 осіб: поліція, Нацгвардія, СБУ та ін.

Войтенко підкреслила, що напередодні, 29 грудня, заблокувавши трасу, правоохоронці не допустили в'їзду в Одесу зловмисника, який мав намір на викраденій вантажівці «МАН» на великій швидкості в'їхати в місце великого скупчення людей.

Це достовірна інформація, отримана в ході оперативних слідчих дій, - додала начальник відділу.

Як уточнили в главку, на території, де локалізовано підозрюваного, знаходяться, в тому числі, бази відпочинку, порожні дачі, в яких він може ховатися. Не виключено, що розшукуваний озброєний вогнепальною зброєю.

Вищеназвана вантажівка належить сім'ї потерпілих, зловмисник викрав її після вчинення злочину.

Відзначається, що підозрюваний раніше не судимий, у нього є сім'я.

Як повідомлялося, в Одеській області правоохоронці 29 грудня почали спецоперацію із затримання чоловіка, підозрюваного у вбивстві жінки і її малолітньої доньки, а також підпалі їх будинку в Овідіополі. Після гасіння вогню на місці були виявлені обезголовлені тіла.

За даними поліції, 31-річний підозрюваний мав намір на вантажівці в'їхати в натовп в Одесі, щоб убити якомога більше людей.

За неофіційними даними, загибла жінка є родичкою співробітника одного з підрозділів ДФС, і перед вбивством і підпалом її будинку зловмисник підпалив житловий будинок податківця. Співробітник ДФС і його сім'я в цей час були відсутні.

Читайте також: У Хмельницькому патрульні застрелили чоловіка (фото)
Читайте також: На Одещині поновили пошуки головоріза, який убив жінку та дитину
Читайте також: У РФ вважають, що Обама принизив американський народ висилкою російських дипломатів