Київ
30 грудня 2016
У КМДА запросили киян і гостей столиці зустріти Новий рік на Софійській площі
Столичне метро та інший громадський міський транспорт працюватимуть у новорічну ніч на 3 години довше.
news-image

31 грудня 2016 року запрошуємо киян і гостей столиці зустріти Новий 2017 рік на головній локації святкових заходів – на Софійській площі, де відбудеться святковий концерт за участю популярних українських виконавців. Зустріч Нового року тут стартує о 22:00 31 грудня і триватиме до 02:30 1 січня, передає «Є!» із посиланням на КМДА.

Так, у новорічну ніч біля головної ялинки країни на Софійській площі виступатимуть Державний академічний естрадно-симфонічний оркестр України, зірки української академічної, естрадної, джазової, народної музики.

Окрім того, завітає шоу-група «Prime», Квартет тенорів від капели Ревуцького, а також артисти: Лев Ремєньов, Влад Ситник, Даша Акулова, Оксана Ярова та скрипаль В’ячеслав Кондрат’єв. Своїми виступами запалять свято гурти «Електронмаш», «Мorphom», «ГуляйГород».

Нагадаємо, що цього року місто підготувало 21 новорічну акцію. Святкування охоплять не лише центр, а й лівий берег і більш віддалені райони міста.

Задля зручності киян і гостей міста столичне метро та інший громадський міський транспорт працюватимуть у новорічну ніч на 3 години довше.

Читайте також: Придбання електромобілів стимулюватимуть субсидіями
Читайте також: «Пінчук запросив нас до капітуляції» - Чубаров прокоментував пропозицію бізнесмена щодо виборів в ОРДЛО
Читайте також: «Кращої аудиторії у нас не було» - Зеленський про візит «Кварталу 95» до військових частин та дитбудинків