Події
7 січня 2017
У 40 км від Львова зламався «Інтерсіті»: ось що зробили з замерзлими пасажирами
Поломаний "інтерсіті" недоїхав до Львава.
news-image

5 січня приблизно о 40 км від Львова зламався і застряг в колії швидкісний поїзд Інтерсіті. Через поломку складу два години простояв недалеко від Львова, але ніхто не спромігся надіслати за замерзаючими людьми хоча б автобуси, пишуть Вести.

На залізничному вокзалі Львова черговий категорично відмовився приймати скаргу і видавати довідку про поломку швидкісного поїзда №743 Дарниця-Київ-Львів-Трускавець.

Ми простояли приблизно дві години. Було дуже холодно, і хоча поїзд стояв недалеко від Львова, ніхто не спромігся надіслати за замерзаючими пасажирами хоча б автобуси. Адже серед пасажирів було багато дітей, можна було б хоча б їх з батьками вивезти. Коли близько першої години ночі ми прибули на станцію Львів, я відправився брати довідку про затримку рейсу. Співробітники вокзалу спочатку говорили, що у них зламався принтер. Тоді я написав скаргу про поломку поїзда, але відповідальний черговий вокзалу категорично відмовився приймати мою скаргу. Таким чином, ніхто ні за що тут не відповідає: ну зламався поїзд, але ж ніхто не скаржиться, - розповів пасажир цього нещасливого рейсу Микита Петік.