Київ
9 січня 2017
Кличко наказав до вівторка розчистити вулиці і тротуари Києва від снігу
Комунальники забезпечені достатньою кількістю посипальних і паливно-мастильних матеріалів для подолання наслідків негоди.
news-image

Київський міський голова Віталій Кличко розпорядився до вівторка прибрати місто від снігу та не допустити колапсу в столиці на початку робочого тижня.

Інформує «Є!», з посиланням на hvylya.net.

Як повідомила в понеділок прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА), В.Кличко визнав наявність проблем з прибиранням снігу в столиці, проте, за його словами, комунальні служби зроблять все, щоб мінімізувати наслідки негоди, і розчистити місто від снігу за вихідні дні, щоб з початком робочого тижня не відбулося колапсу.

«Я розпорядився зосередитися, зібрати всі сили, щоб впоратися з викликами стихії, щоб у вівторок Київ повернувся до звичного ритму життя, щоб дороги і тротуари були розчищені», - сказав В.Кличко.

За його словами, комунальники забезпечені достатньою кількістю посипальних і паливно-мастильних матеріалів для подолання наслідків негоди, але робота комунальних служб повинна бути більш злагодженою та ефективною, щоб оперативно прибрати місто від снігу.

Мер Києва також зазначив, що комунальний громадський транспорт столиці, незважаючи на складні погодні умови, працює за графіком і на всіх маршрутах.

Читайте також: Моторошне ДТП сталося в Києві (ВІДЕО)